Oertocht Coaching

In ontwikkeling

Oertocht is een concept in ontwikkeling bedacht door mijn collega Ruurd Mosterd (van Gezond aan Zee) en mijzelf. Wij houden van het sportieve buitenleven. We slaan onze handen inéén om mensen de natuur op een andere manier te laten beleven, waar aandacht zal worden besteed aan oer-skills. Het is voor iedereen die behoefte heeft aan een ‘oversteek’ maken, in de ruimste zin van het woord.

Vanaf 2019 is oertocht.nl actief en kun je je oertocht boeken bij ons. Er zullen ééndaagse, meerdaagse en week oertochten in binnen -en buitenland georganiseerd gaan worden.

Wat zijn oertochten?

Oertocht neemt je mee naar onbekende paden, vergezichten, chaos en stilte. De tocht neemt je mee naar buiten en naar binnen. Op een no-nonsense manier. Het strand, het bos of de bergen is waar we erop uit gaan. Soms word je alleen op pad gestuurd, soms neemt een gids je mee. Het gaat over nieuwe inzichten over jezelf, het leven, uitwisseling. In die setting is er tijd voor aandacht, bezinning en het uitstippen van jouw eigen koers.

Onderweg leer je tools die nodig zijn om jouw tocht te maken, waar dat ook heen is. Deze tools zijn gericht op een duurzaam holistisch leven.

Tools

Oertocht maakt gebruik van technieken en tools uit:

  • Mentale training
  • ACT (Acceptance & Commitment Therapy)
  • Mindfulness
  • Holistische gezondheid (optimaal bewegen, slapen, eten en ademhalen)
  • Bushcraft en Outdoor skills

Contact

Praktijk Sportpsychologie Goslings
gevestigd binnen 'Gezond aan Zee'

Vissershavenweg 63
2583 DL Scheveningen