Over praktijk Goslings

Anneke Goslings

Anneke Goslings sportpsycholoogAnneke Goslings (1978) is in 2006 afgestudeerd als (sociaal) psycholoog aan de Rijksuniversiteit Groningen. Tijdens haar studie heeft Anneke zich gespecialiseerd in sportpsychologie en onderzoek gedaan naar de motivatie en prestatie van teamsporters. In januari 2010 heeft zij de Postdoctorale opleiding tot praktiserend sportpsycholoog (POPS) aan de Vrije Universiteit van Amsterdam afgerond en haar accreditatie met succes behaald. In datzelfde jaar startte zij als praktijksportpsycholoog VSPN (Vereniging voor Sportpsychologie in Nederland) haar eigen praktijk in Den Haag. In 2012 sloot de praktijk aan bij multidisciplinair centrum voor gezondheid, voeding en sport Gezond aan Zee in de haven van Scheveningen.

Haar passie voor sport komt voort uit de vele verschillende sporten die zij zelf heeft beoefend in haar leven en het beoefenen van hockey op top niveau. Zij heeft in het verleden gespeeld bij hoofdklasser HGC in het eerste dameselftal. Zij speelt nu bij HGC in het veteranen team.

Mentale training

Praktijk Sportpsychologie Goslings houdt zich bezig met het verzorgen van mentale training voor (top)sporters en hun begeleiders. Gedachten, gevoel en gedrag hebben impact op sportprestaties en welzijn. Mentale factoren zoals concentratie, motivatie en het omgaan met spanning is gedrag wat je kunt aanleren en kunt trainen om daarmee sportprestaties te verbeteren.

Het aanleren van mentale vaardigheden zoals omgaan met spanning, concentratie of zelfvertrouwen is niet alleen bruikbaar op het sportveld. Deze vaardigheden kunnen ook een belangrijke positieve impact hebben op andere leefgebieden. Mentale training is daarom geschikt voor iedereen!

Training en begeleiding in heel Nederland

De praktijk werkt nauw samen met andere erkende sportpsychologen. Daardoor kan er door heel Nederland mentale training en begeleiding gegeven worden op een kwalitatief gegarandeerd niveau, vanuit één visie, met de sport(er) als uitgangspunt.

Contact

Praktijk Sportpsychologie Goslings
gevestigd binnen 'Gezond aan Zee'

Vissershavenweg 63
2583 DL Scheveningen